1er pas: Detox i Drenatge

detox-drenatge-consellfarmaceut

gtrans

Així doncs, tal com vàrem veure en el post anterior, si és hora de començar una dieta, hem de fer-la bé. I per això, primer hem de preparar el nostre cos.

Perquè ens fem una idea, els estils de vida moderns no són els idonis per al nostre organisme, estem sotmesos a contaminació ambiental, estrès, dietes que no són 100% sanes i processos naturals del nostre organisme. Així doncs, els nostres òrgans de drenatge i destoxificació per excel·lència com són els ronyons i el fetge, no sempre donen l’abast i poc a poc se’ns acumulen toxines a l’organisme.

Si volem tenir bons resultats en qualsevol dieta, és indispensable estar “nets” de toxines per permetre l’organisme treballar correctament i accelerar el procés. Per aquest motiu, necessitem fer uns dies de drenatge i destoxificació abans de començar amb la dieta.

Entenem com a drenatge el primer pas, on les toxines són transportades fins als òrgans destoxificació, allà el procés de destoxificació consisteix en metabolitzar o neutralitzar aquestes toxines per poder-les excretar.

Ambdós processos van íntimament lligats i com depenen de la velocitat dels òrgans, si intentem fer el procés massa ràpid, no obtindrem bons resultats, ja que les toxines tornen a circular per la sang sense haver estat excretades. És per això, que una bona destoxificació, necessita com a mínim dues setmanes per donar bons resultats, encara que s’aconsella que en siguin sis.

Per dur a terme el tractament, normalment es busquen productes diürètics i colagogs, trobem diferents fitoteràpics, alguns d’ells en format líquid per barrejar amb una ampolla d’aigua com el Drenadiet de VDiet que porta cua de cavall (Equisetum arvense) i carxofa (Cynara scolymus) o el DEPUR-BESibz de Besibiz que porta carxofa, pinya (Ananas comosus) i Ortosifus (Orthosiphon stamineus). En format de càpsula, trobem Phytostandard de Phytoprevent de carxofa i rave negre (Raphanus sativus) i el HEP+ de VDiet que porta també carxofa i card (Cynara cardunculus). Aquest últim està mes enfocat a la protecció hepàtica, de tal manera que es bo combinar-lo amb un dels anteriors.

I si volem fer completament net, l’últim toc a aquest tractament és prendre probiòtics com els que havíem comentat en posts anteriors i prebiòtics com fibres hidrosolubles de fruita i verdura per eliminar així les bactèries dolentes del nostre intestí que produeixen toxines i promoure el creixement de les bactèries bones.

Si volem reforçar l’efecte del tractament hem de beure entre 1.5 a 2 litres d’aigua diaris, reduir o controlar l’estrès, seguir una dieta equilibrada, fer esport i dormir.

Un cop fet tot això, ja estem preparats per començar una dieta en les millors condicions tal i com veurem en el post següent.

3 pensaments sobre “1er pas: Detox i Drenatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s