Les 5 defenses contra l’hivern

gtransLes 5 defenses contra l’hivern Amb l’arribada de l’hivern, s’incrementa la freqüència dels refredats, grips i malestar en general; per aquesta raó, podem seguint aquests 5 consells podem reforçar les nostres defenses per evitar problemes de salut.

  1. Fer exercici moderat activa el cós i sortir al carrer, a que ens toqui una mica el sol, ens ajuda a sintetitzar Vitamina D (amb 10 minuts al dia i deixant que el sol ens toqui la cara i les mans n’hi ha prou).
  2. Una alimentació equilibrada prenent suficient Vitamina C (un suc de taronja recent fet cada dia sempre és bo).
  3. És important dormir bé (8h) ja que aquestes hores són hores de recuperació per al cos i no es poden recuperar de cap altra manera.
  4. Protegir el coll del fred i els peus de la humitat.
  5. Evitar els ambients secs, a casa els sistemes de calefacció poden produir sequedat al coll i malestar, mitjançant un humidificador podem solucionar aquesta incomoditat.

Finalment sempre podem potenciar externament les nostres defenses, depenent dels nostres gustos, podem utilitzar elements fitoteràpics, homeopàtics, probiòtics o una combinació d’aquests.

Nosaltres us recomanem:

Fitoteràpia: En el camp dels productes més naturals, hi trobem com sempre la Jalea reial, avui en dia la podem obtenir en diferents formats, tant en ampolles bevibles, com càpsules i fins i tot sobres solubles com el Naturamix d’Aboca que porta altres vitamines de diferents plantes que ens ajuden dia a dia. També existeixen preparats específics per potenciar la immunitat del nostre cos. L’InmunoMix d’Aboca en comprimits per a adults i xarop per a nens actua en dos fronts, per una part a les mucoses (una de les primeres barreres de defensa del nostre cos) i el sistema en general a partir de l’extracte d’equinàcea, el saüc i l’ungla de gat. També podem trobar preparats només d’Equinàcea, una planta que com hem comentat potencia les defenses naturals del nostre cos.

Homeopatia: Oscillococcinum, dintre el món homeopàtic, aquesta es una gran opció de reforç de les defenses i apte per totes les edats, només ens hem de prendre un tubet a la setmana posant les petites boletes sota la llengua i deixar-les desfer. Aquest producte homeopàtic també permet fer un tractament quan ja hem agafat la grip, encara que la nostra intenció és estar forts per no agafar ni un sol refredat.

Probiòtics: En aquest grup hem de recordar que s’haurien de prendre sempre que fem un tractament amb antibiòtics, a causa de la gran destrucció que aquests causen a la nostra flora intestinal. Per protegir-nos millor i augmentar les defenses, el Lactibiane reference de Pileje, ens aporta quatre probiòtics diferents que formen part de la nostra microbiota intestinal, aquestes ens protegeixen per dins de les amenaces dels aliments ingerits i les seves possibles contaminacions. A part del reference, el Lactibiane defenses aporta els probiòtics i les quantitats diàries recomanades de Vitamina C i Zinc, importants per a les nostres defenses.

Amb els 5 consells i totes les possibilitat per reforçar el nostre organisme, aquest hivern ni un refredat!!!

6 pensaments sobre “Les 5 defenses contra l’hivern

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s